3. tammikuuta 2016

Paitoja ja silmukoita, värihaaste alkaa

Esikoinen on ottanut kasvuharppauksen, yhtäkkiä moni paita on liian pieni. Niinpä kokeiluun Ottobre Kids 4/12 Rock-X koossa 140cm. Leikkasin kankaat kahteen paitaan ja ompelin ne lähes samantien.

Itseasiassa olin ajatellut, että tänään en ompele... :D


Tällä sinisellä paidalla osallistun Hommahuone-blogin värihaasteeseen vuodelle 2016. Joka kuukaudelle on oma värinsä josta tulisi ommella jotain. Tammikuun väri siis sininen. Kuviollinen trikoo Mussukat -nettikaupasta, sininen Käpyseltä joskus kauan sitten tilattua. Sinisestä piti tulla Spiderman-puku joululahjaksi 2014, mutta eipä tullutkaan.

2000-luvun alussa minulla oli ns. sininen kausi, lähinnä sisustuksessa. Jos puen sinistä päälleni, on sävy tumma, poikkeuksena farkut. Sininen on poikien väri, se on jotenkin iskostunut tajuntaan. Harmi, sillä kiva se on tytöllekin vaikka pinkkiin yhdistettynä. Jostain syystä tyttäreni (pian 4v) ei mielellään pue vaaleansinistä tyllihametta päälleen. Ei auta vaikka on hörhelöitä ja täyskello. 


Tässä toisessa paidassa on asennetta - don`t grow up, it`s a trap! Samaa ajatusmaailmaa Peter Panin kanssa... Lapsuuden huoleton maailma. Raporttitrikoo Nappinjasta, hihojen musta jc Kankaamosta.

Pitkästä aikaa innostuin vähän neulomaankin. Hile-langasta neuloin lyhyet säärystimet. Ei mitään kummallisuuksia, joustinneuletta vain. Käytin harmaata ja lilaa Hilettä. Bling-blingiä arkeen ;)



9 kommenttia:

  1. Ihania ompeluksia ja minä odotan kasvuharppausta oman poikani kohdalla :). Pääsisi ompelemaan tarpeeseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä joskus laittelen lasten kaapeista pois ei_niin_kivoja paitoja, vain siksi että pääsisin ompelemaan :D

      Poista
  2. Hienoja paitoja! Kokeile sitä pinkki/tummansinistä tytöllesi. Meillä menee, kun on sitä pinkkiä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä, täytyypä kokeilla :) Se Otavan poika on kyllä ihanan herkkä. Saakohan sitä vielä jostain..?

      Poista
  3. Ihania juttuja olet tehnyt! Sininen haastepaita on pirtsakka keltaisine yksityiskohtineen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paita jopa kelpasi pojalle 😊 En tiedä olisko kelvannu ilman peliaihetta 😉

      Poista
  4. Kivoja töitä olet tehnyt. Olen eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksikin. Ois kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujalle.

    VastaaPoista