16. syyskuuta 2013

Hatuttaako?

Mua hatutti päivällä. Kutsuin nuoremman pojan trikoolaatikolle ja kysyin et mistäs kankaasta tekisin hänelle pipon. Poika valitsi vihreäpohjaisen kirahvikankaan. Siitä ei valitettavasti riittänyt pipoon, joten pyysin valitsemaan sille kaverin. Poika valitsi sinipohjaisen tähtitrikoon. Ja tällainen siitä syntyi:



Pipon etupuolella kirahvit näkyy edestä ja pipon takana heiluttelevat häntiään. Tähtiosuus on kaksinkertainen ja sen leveyttä voi muutella (ja on muuten ihan tosi kurjan vinossa tossa kuvassa). Pipo on pojalle mieluinen, olihan hän itse saanut valita siihen kankaat ;) Vanhemmalle pojalle täytyy vielä ommella pipo, hän on saanut myös itse valita kankaat ja kertoi myös millainen pipon pitää olla "sellainen että sen voi kääntää ja toisella puolella on erilainen kangas". Ja vielä tuo alareuna pitää tehdä kolmannesta kankaasta.

Perheen pikkuneidille ompelin hetken mielijohteesta kypärämyssyn Ottobren nettisivujen ohjeella. Kaava oli mulla valmiina, tämä on kokoa 52. Hiukan reilu, mutta aivan käyttökelpoinen neitoselle.
 

1 kommentti: