11. marraskuuta 2012

Sydänpeppupöksyt & hernepusseja

Jokin aika sitten liityin Facebookissa INSPIRED BY MEANDI -ryhmään ja siitä se ajatus sitten lähti ;) Kaavana Ottobre Kids 4/2012 -lehden Crawl and Roll -lököhousut. Jätin polvipaikat ja takataskut tekemättä ja lisäsin pepun kohdalle tuon applikoidun sydämen. Mulla ei ole montaakaan aikaisempaa applikaatiota takana joten hiukan meinas hiki tulla ommellessa, mutta onnistuin! Kiinnitin sydämen applikointiin tarkoitetulla liimakynällä ja kankaiden taakse kiinnitin (ihan vaan nuppineuloin) irtirevittävää tukikangasta. Kangas on finecordia Kangas-Mallasta. Sovituskuvassa sekä vyötärö- että lahkeensuuresorit on käännetty kaksinkerroin.


Housut on kooltaan 80cm, hiukkasen reilut on vielä neidille, mutta onneksi noissa on hyvät resorit niin voi pitää jo nyt. Ja kylläpä mahtuu tuhdimpikin kestovaippa noiden pöksyjen sisään! Housujen etupuolelle vyötärölle, resorin ja finecordin väliin laitoin pienen pätkän koristenauhaa :) Mulla ei ole 80cm kokolappuja, joten se jäi nyt laittamatta.



Muutama päivä sitten päätin ommella pari herhepussia Kangas-Mallasta tilaamastani nallepuuvillasta. Nuorempi poika auttoi minua täyttämään pusseja herneillä... kunnes kyllästyi :P Pussien toisella puolella on joku muu nallen kuva. Ainakin meidän pienimmäinen (9kk) tuntuu näistä tykkäävän :)